Prezentare
Program
Istoric
Materiale
Imagini
Rapoarte
Cumajungi
Semnează Cartea de Oapeţi
 
Predicator
 
Rugăminte pentru absolvenţi:

Rog toţi absolvenţii Şcolii Biblice să trimită pe adresa (sau email-ul) de alături o scrisoare (sau măcar câteva rânduri) despre lucrarea (lucrările) Domnului în care au fost implicaţi de când au terminat studiile.

Vreau să citesc aceste scrisori Bisericii din Lunca Ilvei şi să ne rugăm pentru voi toţi în mod specific, apoi vreau să trimit aceste scrisori celorlalţi colegi ai voştri precum şi profesorilor din străinătate ca să fie o încurajare şi o aducere aminte a vremurilor petrecute împreună dar şi ca să slăvim cu toţii pe Dumnezeu pentru ceea ce a făcut cu fiecare în parte.

Vă rog să ne scrieţi şi amănunte despre viaţa personală cum ar fi: vârsta, în ce an aţi absolvit, locul unde lucraţi (sau aţi lucrat), cum staţi cu sănătatea, dacă v-aţi căsătorit, cum se numeşte soţia, dacă aveţi copii şi cum îi cheamă, o amintire plăcută sau interesantă din şcoală, un cuvânt care v-a însoţit peste ani, un gând (salut, urare, încurajare) pentru foştii voştri colegi, pentru profesori sau pentru cei tineri care studiază acum, etc.

Vă mulţumesc.

Marcel Dumitru

Şcoala Biblică pentru Misionari - Lunca Ilvei

Într-o lume interesată atât de mult de bani, de putere, şi de distracţii ieftine şi josnice vă invităm să căutaţi şi să cunoaşteţi împreună cu noi pe Dumnezeu.

În aceste vremuri de la urmă când Biserica are impresia că este bogată
şi că nu duce lipsă de nimic,
când oamenii din ea sunt mai mult interesaţi de Spania, Italia, Irlanda
şi discută mai mult despre cum să facă bani
decât despre Dumnezeu şi cum să-i dăm cinste, sau cum să facem ucenici,
vă provocăm să veniţi la izvoarele de apă vie ale lui Dumnezeu.

Toţi cei care doriţi mai mult de la viaţă,
toţi cei care credeţi că Isus este acelaşi ieri, azi şi în veac,
toţi cei care vreţi să vă convingeţi în mod personal că Biblia încă are dreptate
şi poate fi trăită aşa cum este scrisă pentru vremurile noastre,
puteţi găsi aici mai mult decât vă oferă lumea,
mai mult decât vă oferă o biserică nici rece, nici în clocot, sau mai rău, una moartă.

Încă mai există Dumnezeu! Noi Îl cunoaştem!
Oamenii încă mai pot fi mişcaţi de Cuvântul şi Duhul Său.
Noi toţi încă mai putem avea parte de aceste lucruri şi azi,
pentru că El a venit să ne dea adevărata viaţă şi să ne-o dea din belşug!

Prezentare

Şcoala Biblică de Misiune este o lucrare de colaborare între Biserica Creştină Baptistă din Lunca Ilvei şi Sturgis Baptist Church, MI, S.U.A.. Scopul ei este să pregătească bărbaţi pentru slujire. Suntem orientaţi în principal spre misiune şi plantare de biserici, însă cei care sunt chemaţi de Dumnezeu pentru lucrarea de păstorire, evanghelizare, tineret, copii, etc., vor primi aici o temelie sănătoasă pe care vor putea zidi mai departe.

Un ciclu complet de studii durează şase luni, câte două luni într-o sesiune. Sesiunile sunt primăvara şi toamna. La încheierea a şase luni de studii, elevii primesc o diplomă de absolvire. Lecţiile se ţin de luni până sâmbătă inclusiv, cu un program de cel puţin 6 ore pe zi. Elevii vor avea posibilitatea să fie implicaţi în serviciile Bisericii Creştine Baptiste din Lunca Ilvei dar şi în lucrările noastre de misiune atât din localitate cât şi din împrejurimi.

Înscrierea la cursurile Şcolii Biblice este gratuită. Nu se dau examene de admitere şi nu se percep absolut nici un fel de taxe. Toţi cei care sunt născuţi din nou şi au primit chemarea lui Dumnezeu pentru a sluji într-un fel sau altul în lucrarea lui Dumnezeu sunt aşteptaţi şi bineveniţi. Chiar dacă nu ştiţi sigur ce vrea Dumnezeu de la viitorul dvs., dar vreţi să aflaţi, puteţi veni să frecventaţi lecţiile şi veţi fi binecuvântaţi. Chiar şi numai dacă sunteţi interesaţi doar să studiaţi Biblia ca să cunoaşteţi adevărul, să creşteţi în harul şi cunoaşterea Domnului Isus Hristos, veţi fi acceptaţi (***). De fiecare dată sunt primiţi elevi noi din România, Moldova, Ucraina, etc., pe lângă cei care nu au încheiat încă cele şase luni de studiu.

Cursurile sunt de asemenea gratuite. În plus, asigurăm cazare şi masă gratuite pe întreaga durată a studiilor. După posibilităţi, oferim gratuit rechizite, manuale, cărţi şi diferite alte materiale pentru studiu biblic, iar uneori chiar bani de drum pentru cei lipsiţi de mijloace financiare. Şcoala dispune de o bibliotecă cu multe titluri foarte valoroase şi computere (programe biblice, dicţionare, atlase, comentarii, reţea, internet, etc.).

Cei care doresc mai multe detalii ne pot pune întrebări la:

Tel./fax 4-0722125894
Email: dmarcelro@yahoo.com
Şcoala Biblică
Str. Valea Leşului 1040
427125 Lunca Ilvei
jud. Bistriţa Năsăud
România

„Profesorii” care predau în această Şcoală nu sunt „oameni de catedră” ci misionari, evanghelişti, pastori, predicatori care lucrează efectiv pentru Dumnezeu. Ei rup din timpul lor şi se despart pentru o săptămână sau două de oamenii în mijlocul cărora slujesc ca să poată veni aici să împărtăşească celor doritori din experienţa lor, din cunoaşterea reală a lui Dumnezeu ce o au şi nu din ceea ce au citit prin cărţi. Ceea ce veţi auzi va fi sprijinit de viaţa acestor oameni. Nu căutăm să umplem minţi cu informaţii ci să atingem inimi prin viaţa lui Hristos din noi. Noi credem că „Duhul dă viaţă iar slova ucide…” Noi credem că avem nevoie de cuvinte vii de la Dumnezeu, cuvinte care sunt duh şi viaţă, nu teorie seacă şi moartă!

Veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi copii ai lui Dumnezeu din ţară şi străinătate care iubesc pe Domnul şi Îi sunt dedicaţi nu doar în ziua de duminică (până la ora 12). Nu veţi regreta că aţi întâlnit astfel de oameni.

Pentru a afla când va începe următoarea sesiune de studii şi care sunt profesorii invitaţi sau materiile care vor fi predate vezi secţiunea „Programul Şcolii”, sau contactează-ne la adresa de mai sus.

Dacă doriţi să vedeţi evantaiul predicatorilor şi a subiectelor abordate într-o singură sesiune de studii, citiţi pagina Rapoarte pe sesiuni.

*** Conducătorii Şcolii îşi rezervă dreptul să exmatriculeze pe cei care nu vor da dovadă de ascultare de Dumnezeu.

Înapoi la început

Home | Biserica | Şcoala | Predici | Conferinţa | Tabăra | Forum | Foto